A barista tanfolyamot mindazoknak ajánljuk, akik a vendéglátásban dolgoznak, vendéglátóhelyet terveznek nyitni vagy azt vezetnek, a kávékészítést és fogyasztást szakmájuknak tekintik, vagy olyan ínyenc kávéfogyasztók, akik a cserjétől a csészénkig részletekbe menően szeretnék ismerni a kávé útját.
2019. március 4., 11. és 18. - MÉG VAN SZABAD HELY!
Jelentkezem
Az Università del Caffè népszerűsíti a kávé tudományát, az illycafé 80 éves tudományos, kutatási tapasztalatát és know-how-ját praktikus képzéssé transzformálva.
Hármas célkitűzés:
Az Universitá del Caffé 2003-as trieszti indulása óta több mint 100.000-en vettek részt a képzésben. Immár 26 országban működik a Kávéegyetem.
Jelentkezem1. nap: Cégbemutatás, A kávé és a kávéfőzés története, A zöld kávé, A kávé feldolgozása, A kávéfőzés módszerei, Espresso elmélet és gyakorlat, Összefoglalás
2. nap: Ismétlés, A kávé világpiaca, Kávé és egészség, A kóstolás művészete, Tipikus kávéfőzési hibák, Gépek és darálók működése elméletben és gyakorlatban, Gyakori meghibásodások és karbantartás a gépeknél, A tej minősége, Cappuccino elmélet és gyakorlat, Összefoglalás
3. nap: Ismétlés, Gyárlátogatás videóval, Vízminőség, Koffeinmentes kávé, filter kávé, kapszulás kávé, E.S.E. azaz Easy Serving Espresso szabvány, Bevezetés a latte artba, Receptek, koktélok, Összefoglalás és vizsga, Diplomaosztás
JelentkezemTekintse meg a tanfolyamon készült képeket!
Karrierje során főleg eladási és marketing vezetői posztokat töltött be. Az Espresso Kft. társtulajdonosa a képzési üzletág vezetője és a tréningek elméleti részének szakértője.
A vendéglátó ipari érettségi óta közel 20 éve dolgozik a hazai vendéglátásban különböző pozíciókban. 2005-ben részt vett az Illy cég trieszti kávészakértői kurzusán, azóta oktat is. Barista trénerként a legfontosabbnak az espresso kultúra terjesztését tartja.
17 éve dolgozik a vendéglátás területén, 7 éve foglalkozik kávéval. Számos hazai és külföldi vendéglátó helyen szerzett tapasztalatot. Célkitűzései között szerepel, hogy kinevelje a jövő feltörekvő generációját, megpróbálja őket felvértezni a tökéletes kávé elkészítéséhez szükséges tudással.
Olvasson, tanuljon a kávéról az Universitá del Caffé hondurasi ültetvénylátogatásán szerezettélményeink alapján!
A részvételi díj 71.000 FT+ÁFA
Az ár tartalmazza a 3 nap során felhasználásra kerülő anyagokat, étkezéseket, vizsgát. A képzésről a résztvevők Universita del Caffe által kibocsátott diplomát kapnak, melyet az egész világon ismernek és elismernek a kávés szakmában.
A tanfolyamot minimum 10 fő jelentkezésekor indítjuk el.
A befizetett előlegek a tanfolyam elmaradása esetén a következő barista tanfolyamon való részvételre jogosítanak fel.
Egy képzés időtartama: 3 egymást követő héten, heti 1 napot vesz igénybe, reggel 9 és délután 4 között.
Ha most jelentkezik, bruttó 10 000 forint értékű exkluzív ajándékcsomagot kap, melyet az illy és a Dammann termékeiből állítunk össze Önnek!