Miért válassza Universitá del Caffé képzését?

80 éves kávéipari és tudományos know-how

25 országban jelenlevő nemzetközi kávé iskola

Több mint 100.000 végzett barista

Nyári Barista Mester Kurzus

Nyári barista mester kurzusunkat mindazoknak a lelkes érdeklődőknek ajánljuk, akik már részt vettek valamilyen alap barista képzésen, de szeretnék kiterjeszteni tudásukat. Ráépülő kurzusunkon az érdeklődők megtanulják hogyan lehet a kávéból hűsítő kávékülönlegességeket készíteni és tovább mélyíthetik tudásukat a kávéban lévő fő aromákban.

Jelentkezem

Tudjon meg mindent a Nyári Barista Mester kurzusról

A következő nyári barista mester kurzus időpontjai

2018 nyári mesterkurzusaink befejeződtek. A 2019 nyarára tervezett időpontokat tavasszal hirdetjük meg. Várjuk szeretettel!

Képzés tematika

Az Università del Caffè filozófiája

Az Università del Caffè népszerűsíti a kávé tudományát, az illycafé 80 éves tudományos,  kutatási tapasztalatát és know-how-ját praktikus képzéssé transzformálva.

  • A termelők képzése a legjobb minőségű nyerskávé, kávé alapanyag előállítására…
  • Képzések a vendéglátásban dolgozók számára a legjobb kávéitalok elkészítéséhez…
  • Betekintés a minőségi kávé készítés világába fogyasztók, rajongók és gourmet-k számára.

Az Universitá del Caffé 2003-as trieszti indulása óta több mint 100.000-en vettek részt a képzésben. Immár 26 országban működik a Kávéegyetem.

Jelentkezem

Kinek ajánljuk?

A nyári barista mester kurzust azoknak ajánljuk, akik már elvégeztek valamilyen barista alapképzést és a szakmában dolgoznak. A kurzus tökéletes kiegészítője a barista tanfolyamon megszerzett részletes alaptudásnak, a résztvevők elmélyedhetnek különleges kávéitalok készítésében és új aromák felfedezésében.

Jelentkezem

A nyári barista kurzus tematikája

A kurzuson résztvevők megtanulják, hogyan lehet a kávéból nyári, frissítő italokat készíteni és felfedezik a kávéban lévő fő aroma hordozókat. A baristákat különleges nyári receptek, izgalmas italkülönlegességek és további érdekességek várják az 1 napos tanfolyamon.

Jelentkezem

Oktatóink

Debreczenyi Attila, vezető tréner

Karrierje során főleg eladási és marketing vezetői posztokat töltött be. Az Espresso Kft. társtulajdonosa a képzési üzletág vezetője és a tréningek elméleti részének szakértője.

Kasza Péter, barista tréner

A vendéglátó ipari érettségi óta közel 20 éve dolgozik a hazai vendéglátásban különböző pozíciókban. 2005-ben részt vett az Illy cég trieszti kávészakértői kurzusán, azóta oktat is. Barista trénerként a legfontosabbnak az espresso kultúra terjesztését tartja.

Tóth Zoltán, barista tréner

17 éve dolgozik a vendéglátás területén, 7 éve foglalkozik kávéval. Számos hazai és külföldi vendéglátó helyen szerzett tapasztalatot. Célkitűzései között szerepel, hogy kinevelje a jövő feltörekvő generációját, megpróbálja őket felvértezni a tökéletes kávé elkészítéséhez szükséges tudással.

Akik már részt vettek valamilyen barista alapképzésen

A tanfolyam ára

A részvételi díj 25.000 Ft

A tanfolyam egy alkalommal, hétfői napon, 9-16 óráig tart.

Helyszín

Jelentkezés